Patent - Suzhou Halo Pharmatech Co., Ltd

Patent

The patent certificate

 1-1611020925120-L  1-1611020924340-L  1-1611020923450-L   1-1610311151490-L

 

 

1-1610311151350-L  1-1610311151210-L  1-1610311150210-L   1-1610311150500-L

 

 

1-1610311150350-L   1-1610311150080-L  1-1610311149420-L   1-1610311149270-L

 

Halo Pharmatech yaiku salah sawijining perusahaan machinery pharmaceutical 11-taun-lawas. Kanggo nggampangake proses produksi Pharmaceuticals, kita wis ngarahke ing rincian kanggo nyampurnakaké saben mesin. Minangka tim kita wis digawe saka engineers kreatif lan bakat, ing pungkasan 2016, kita wis angsal 173 paten kanggo panemuan kita, lan nomer iki bakal tetep akeh kanggo minangka akeh kita nambah saben dina.


WhatsApp Online Chat !