Ngeunaan urang - Suzhou Halo Pharmatech Co., Ltd

Tentang Kami

Halo Pharmatech

"The munggaran atanapi The Best", éta naon urang ngalakukeun di dieu!

hezhao

Carita urang

2006, hiji tim ti insinyur ngamimitian karir maranéhna pikeun ngudag impian: jadi pangalusna panyadia solusi mesin di industri farmasi. Dinten kami ngagabungkeun gagasan kréatif jeung téhnologi ujung ngarah jeung kerja keras ka arah éta.

Tim kami

Most our engineers are young, working with passion, efficiency and energy. After devoting time and effort on each design, we find ourselves maturing along with technique improvement and development of personality.  With professionalism and endeavor for perfection,  we have strong confidence in the quality and reliability of our machinery.


WhatsApp Online Chat !