Hva er forskjellen mellom Deblister-maskinen ETC-120A og ETC-120AL i funksjon og spesifikasjoner?

https://youtu.be/t5R3lZIy2aE                               https://youtu.be/-pKHgsqfbsk

 

 

1.For det første fra formen på dem,ETC-120A er en sittende maskin, når den begynner å fungere, må du sette den på et bord og en ekstra bøtte må forberedes for de forlatte blemmene.Om ETC-120AL, vi har gjort noen forbedringer på den, med en bevegelig holder, en tønne og en forlenget fôringsstruktur basert på ETC-120A, vil piller falle ned i fatet etter at de er tatt ut fra blemmer.

2.For det andre, fra funksjonen og effektiviteten til dem, de mater alle automatisk avblåsingsmaskin, mating og utmating skjer fortløpende med en maksimal effektivitet på 120 plater per minutt.

Merk følgende: For å sikre høy kjørehastighet, kreves det blemmer med høye standarder, ellers vil resultatene bli utført på samme måte som kvalitetene til tomme kapsler som påvirker fyllingshastigheten.Derfor bør blemmer være flate, pene og regelmessig ordnet.Skjevede blemmer vil sette seg fast under fôring og gjøre at maskinen går ujevnt.

For å fortelle deg mer om de to modellene intuitivt, har selskapet vårt lastet opp produktvideoen på You Tube.Hvis du fortsatt er i tvil, vennligst klikk på følgende lenker:

ETC 120Ahttps://youtu.be/t5R3lZIy2aE

ETC 120ALhttps://youtu.be/-pKHgsqfbsk 

Send din melding til oss:

FORESPØRSEL NÅ
  • [cf7ic]

Innleggstid: 27. september 2018
+86 18862324087
Vicky
WhatsApp nettprat!