Le atina'eina o le Capsule Checkweigher

Capsule checkweigher o Suzhou Halo pisinisi e le gata e auina atu i atunuu Asia i Sautesasae, ae faapea foi ona auina atu i fafo i nisi o atunuu Europa, lea e matua faateleina ai le aafiaga o le kamupani i le maketi i fafo.Fai mai le kamupani e tusa ai ma fuafuaga tau atinae a le kamupani, o le a atili faamalosia ai fefaʻatauaʻiga faʻapitoa ma atinaʻe i fafo e faʻalauiloa ai le atinaʻeina o le kapole siaki siaki i Saina.

Fa'apitoa fa'aaliga fa'amatalaga fa'afesuia'i ma felagolagoma'i

I tausaga talu ai nei, o Saina Pharmaceutical Machinery Exhibition o loʻo faʻatupulaia vave, faʻalauteleina i le fua ma faʻateleina le aʻafiaga.O loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo siaki siaki mai le tele o fale gaosi oloa mai fafo.

O nei pisinisi mai fafo masini masini vailaau o le a toe aumaia faamatalaga o Chinese capsule checkweigher i le fale talavai fale gaosi oloa, ina ia faalauiloaina fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga ma felagolagomai lautele ma loloto.

O loʻo i ai pea se auala umi e alu i le atinaʻe faavaomalo

I le aotelega, e ui lava o loʻo faʻavavevave le saoasaoa o le atinaʻeina o pusa siaki i totonu o le atunuʻu, ae mai le atunuʻu gaosiga o mea tau vailaʻau i se atunuʻu malosi e umi se taimi e alu ai.

Afai ei ai ni au manaʻoga e uiga i le siaki siaki, pls lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi i matou.

Ma'a Ma'a'a Ma'a'a Kapsul&Tula'i Fuafua (1)

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Mati-10-2021
+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!