O le a le Capsule&Tablet Lifting Belt Conveyor Feeder BTC?

O le a le faʻamatalaga faʻapitoa o capsule & papamaa siiina fusipaʻu conveyor feeder?

O le maualuga maualuga o le CMC capsule / tablet checkweigher o loʻo i ai se fua faʻatatau vave o meafaitino, lea e manaʻomia ai le tuʻuina atu o meafaitino taimi, a leai o le a aʻafia ai le mamafa o le masini atoa, i le taimi lava e tasi, ona o le faʻaitiitia o le masini e tasi, le gafatia o le hopper. masini tasi e gata.Ae peita'i, afai e fa'apipi'i le aofa'i o le hopper i luga a'e o masini ta'itasi ma fa'aputuina meafaitino atoa ma le fa'aputuina o lo'o fa'aaogaina, o le a fa'aitiitia le mamafa o le masini atoa.Talu ai ona o le faʻaputuga atoa o meafaitino ma le faʻapipiʻiina o le aofaʻi o le hopper o le a faia ai le pusa i le pito i lalo o taʻitasi taʻitasi o loʻo tauaveina le mamafa sili, i lalo o le mamafa, lea e le fetaui i le fesuiaiga o le pusa e sui ai lona tulaga ma vave ulufale. le fausaga o le permutation, o le faia o le capsule i totonu o le fausaga e le sologa lelei, faʻaitiitia le lelei o le faʻaogaina, ma faʻapea ona aʻafia ai le mamafa o le masini atoa.

Ole auala sili ona lelei ole fafaga ole capsule/tablet checkweigher CMC ole:fafaga servo malosi ma paleni taumafa ma fafaga.

Afai o le auala faakomepiuta i hopper taitasi fafaga soo, o le taotoga e faigata tele ona ausia.O le mea lea, e manaʻomia se auala fafaga talafeagai e faapaleni ma foia ai faʻafitauli i itu uma, ina ia maua ai le fofo sili ona lelei mo le faʻamautinoaina o le faʻaogaina lelei o le capsule / tablet checkweigher CMC.

 

O le a le mea e fafaga ai le fusipa'u fe'avea'i fusipa'u?

BTC fafaga faiga e faʻapitoa faʻaaogaina mo le fafagaina otometi ma le tufatufaina toniga o capsule / papamaa siaki siaki CMC, aemaise lava mo le maualuga-lelei siaki siaki i lalo o le tulaga o le tele o masini tasi i le tutusa.

BTC fafaga faiga faʻaaogaina le PID software algorithm, e ala i le saoasaoa o le faʻaogaina o le logistics ma le tatalaina ma le tapunia o taimi o alavai taʻitasi, pulea le faʻaogaina o le faʻaogaina o le saoasaoa o le suiga o le afi, fetuutuunai le saoasaoa o le fafagaina, tufatufaina paleni otometi o masini taʻitasi mea e manaʻomia.Pe a faʻateleina le faʻaaogaina o se masini e tasi, faʻateleina le sapalai;Pe a faʻaitiitia le faʻaaogaina o se masini e tasi ona o le faʻaogaina o le alalaupapa, e otometi lava ona faʻaitiitia le tuʻuina atu o mea;A tapuni se masini e tasi, e taofi le sapalai o meafaitino.Ausia le sapalai taimi, paleni otometi, leai se mea e maua, leai se faʻaputuga meafaitino, leai se faʻafefe, ia mautinoa o loʻo i ai i taimi uma le tulaga sili ona lelei o meafaitino i lalo o le galuega.

O le mea lea, BTC fafaga faiga e mafai ona foia lelei faafitauli fafaga mo le capsule / laulau siaki fua, ma iloao le fafaga servo malosi ma paleni taumafa ma fafaga, lea e tele sona sao i le fesoasoani ma faʻamautinoa le lelei ma le mautu o le faʻaogaina o le capsule/tablet checkweigher CMC.

I le taimi lava e tasi, o le BTC feeding system e talafeagai i le mamanu, faigofie ona gaoioi, e le faʻaogaina avanoa, faigofie ona faʻaeseese ma mama.

IMG_1676 拷贝

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Oke-14-2020
+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!