Forskellen mellem vakuumdekapsulator og mekanisk dekapsulator

  1. Forskellen i princippet mellem vakuumdekapsulator og mekanisk dekapsulator

Vakuumdekapsulator: Højfrekvent pulserende vakuumprincip, kapsellegeme og kapselhætte fuldstændig adskillelse.Kapselskallens integritet, ikke brudt, ikke deformation, værdifuld kapselskall kan endda genbruges, pulver uden skalfragmenter, pulver er det originale pulver.

Mekanisk dekapsulator: Mekanismen for mekanisk dekapsulator, kapslen skubbes gennem den smalle spalte, hvilket tvinger kroppen ud af kapslens hætte.De fleste kapsler vil blive knust, især de mere sprøde, eller dem der er skøre, fordi pulveret er hygroskopisk.Alle kapslerne vil blive komprimeret og deformeret i forskellige grader, hvilket ikke er befordrende for den interne pulverfrigivelse og genopretning.Ifølge forskellige lægemidler er der altid et vist antal kapsler, som presses, men ikke skilles ad.

 

2. Forskellen i arbejdseffektivitet mellem vakuumdekapsulator og mekanisk dekapsulator

Vakuum decapsulator: Effektiviteten af ​​vakuum decapsulator er fra 500 til 5000 caps/min.

Mekanisk dekapsulator: 200 til 300 kapsler i minuttet.Udstyret kan ikke fungere for hurtigt, hvilket let kan forårsage skimmelsvamp og kapselekstrudering.Det skal ofte stoppes for justering.Den faktiske effektive arbejdshastighed er omkring 200 kapsler i minuttet.

 

3. Forskellen i egnede kapsler mellem vakuumdekapsulator og mekanisk dekapsulator

Vakuumdekapsulator: Gælder for alle typer kapsler 00# 0# 1# 2# 3# 4# 5# Supro (A, B, C, D, E).Ingen grund til at skifte forme eller justere udstyr.

Mekanisk dekapsulator: Den er kun anvendelig til kapsler nr. 1 og 2. For små kapsler under 3# kan de kun presses flade og kan ikke presses åbne, især for det mere astringerende pulver med dårlig flydeevne.For Supro sikkerhedskapsler er åbningshastigheden 0.

 

4. Forskellen i genvindingshastighed for pulver mellem vakuumdekapsulator og mekanisk dekapsulator

Vakuumdekapsulator: For alle typer kapsler er åbningshastigheden næsten 100%, og genvindingsgraden for pulver er mere end 99%.Høj åbningshastighed, kapselskallen deformation, så for at sikre fuldstændig genvinding af pulverrester.

Mekanisk dekapsulator: Genvindingsgraden for pulver kan ikke garanteres.Kapslens åbningshastighed er ikke optimistisk, især for de traditionelle kinesiske medicinvarianter, fordi pulverets fluiditet ikke er god, hvilket resulterer i, at det klemmes fladt, men ikke kan åbnes.Enden af ​​den gode bursa-hætte vil altid være ude af stand til at frasortere resterende pulver.

CS3-A (5)

Send din besked til os:

FORESPØRG NU
  • [cf7ic]

Indlægstid: Jan-08-2021
+86 18862324087
Vicky
WhatsApp online chat!