Otometi Capsule Decapsulator

O faaletonu o nisi taimi e le maalofia i le faʻatumu poʻo le faʻapipiʻiina o pusa gelatin malo.Pe a faʻatusatusa i le lafoaia uma o mea tau vailaʻau, o se masini ma le galuega o le toe faʻaaogaina o le pauta o se filifiliga poto.E fa'aogaina le masini masini e tatala ai capsules i se auala malu ma le le afaina.So'o se mea o lo'o i totonu o le a tu'u'ese'ese mai atigi capsule malo e ala ile sieve.O nei vailaʻau mama e mafai ona toe faia i capsules pe faʻataunuʻuina faʻamoemoega o le faʻataʻitaʻiga tulaga.

DECAPSULATOR na fanau mai i le tautuaina o le fa'amoemoe.Fa'afetai i lona i ai, o le fa'atumuina o capsule ua avea o se faiga e toe fa'afo'isia ma o vaega o vaila'au mama o lo'o fa'apipi'iina i totonu o le fa'apalapala e maua ai se avanoa e aloese ai mai le fa'aumatia.

Faatasi ai ma le DECAPSULATOR, o loʻo tatalaina pusa gelatin malo i le faʻaosoina faifaipea o masini gaogao.O le malosi o le tagata, taimi ma meafaitino ua faʻasaoina tele i le faagasologa o le gaosiga o pusa.O ituaiga otometi nei e oo lava i le faasaoina o le faafitauli o le sieving.

CS3-A & CS5

O se masini la'ititi o le ituaiga tusi e mafai ona manaia e pei o lau fuafuaga fa'afuase'i mo fa'aletonu pusa, pei o le ata lea:

 1 

E tasi le ipu i le taimi, i le 20 sekone, e foia ai le faʻafitauli o le faʻatumu sese o capsules malo.

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Ian-19-2018
+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!