Компанија

 • Време на објавување: 03-01-2024

  Важноста на машината за одвојување капсули Машината за одвојување капсули е суштински дел од опремата во фармацевтската индустрија.Се користи за одвојување на капачето од капсулата и телото на капсулата, овозможувајќи лесно извлекување на лекот во прав внатре.Оваа машина игра клучна ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 01-12-2024

  Важноста на контролниот вагач за капсули во фармацевтското производство Во фармацевтската индустрија, прецизноста и прецизноста се од најголема важност.Обезбедувањето дека секоја капсула содржи точна количина на лек е од клучно значење за безбедноста на пациентот и ефикасноста на лекот.Ова е местото каде ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 01-05-2024

  Зошто да не изберете нас за потребите на вашиот мерење на капсули Кога станува збор за обезбедување на точноста и доверливоста на вашата производна линија за капсули, од клучно значење е изборот на вистинската мерна тежина за капсули или машина за мерење капсули.Контролната вага игра витална улога во фармацевтската индустрија, каде што прецизни...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 28-12-2023

  Функции на мерниот вагач со капсули Мерачот за проверка на капсули е важна опрема во фармацевтската индустрија.Неговата главна функција е прецизно мерење и мерење на поединечните капсули додека се движат по производната линија.Ова осигурува дека секоја капсула содржи точна количина на активни состојки...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 12-22-2023

  Мерач за проверка на капсули: Разбирање на неговата функција и важност Мерачот за проверка на капсули е суштински дел од опремата во фармацевтската индустрија.Неговата примарна функција е да обезбеди точност и конзистентност на тежините на капсулите.Со напредокот на технологијата, развојот на капсу...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 19.12.2023

  Проверка со капсули ќе го започне иновативното време на жетва Во последниве години, со зголемувањето на побарувачката на пазарот на фармацевтската индустрија, особено побарувачката за висок квалитет, како и заострувањето на фармацевтските политики, сè повеќе производствени претпријатија почнаа да бидат во државата...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 28-11-2023

  Од 13 до 15 ноември 2023 година, во Ксиамен беше успешно завршена меѓународната изложба за фармацевтски машини во Кина во 2023 година (есен).Тука се собраа речиси 60.000 гледачи.Сужоу Хало присуствуваше на изложбата со многу опрема, вклучително: вагач за капсули/таблети, десктоп капсула/таблет со ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 11-08-2023

  63-та (есен 2023) Национална изложба на фармацевтски машини и 2023 (есен) меѓународна изложба за фармацевтски машини во Кина ќе се одржат во Меѓународниот изложбен центар Ксиамен од 13 до 15 ноември 2023 година. Добредојдовте, сите!https://www.halopharm.com/Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 10-27-2023

  Побарувачката за контролен вагач со капсули се развива брзо Како голема земја, Кина има целосни производни категории и релативно совршен индустриски систем, а кинеската индустрија за мерење на капсули брзо се развива.Кризата што ја донесе новата епидемија на коронавирус во 2020 година ја...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 10-12-2023

  Automatic Deblister Machine брод до Турција Ова е нашата прва пратка во Турција.Тоа значи дека го отворивме пазарот на Турција.Тоа е добар почеток во 2023 година. Машината за деблистер често се користи во работилниците за пакување со блистер од алуминиумска пластика.Deblister Machine ETC е мала опрема за стискање ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 15-09-2023 година

  Усовршување на Рафинирање на контролниот вагач за капсули, им помогне на фармацевтските компании да произведуваат поефикасни и ниски трошоци.Во однос на префинетоста, со брзиот развој на контролниот вагач за капсули, континуираната надградба на технологијата за проверка на капсулите и зголемените трошоци од година во година, новите барања имаат ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 09-04-2023

  Десктоп машина за земање примероци за тежина на таблети со капсули испорачува во Русија Денес имаме договорено испраќање на десктоп машина за земање примероци за тежина на капсули/таблети во Русија.Десктоп машината за земање примероци тежина капсули/таблети е нашиот нов производ, првпат ни е да продаваме во Русија.Земање примероци на тежина на десктоп капсули/таблети на SMC...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 17-08-2023

  Проверка на капсули Во моментов, Кина стана голема земја за производство на мерни вагачи за капсули, без разлика дали бројот на производствени претпријатија, спецификациите за разновидноста на производите и излезот се многу истакнати.Процесот на мерење на мерење на капсули континуирано се подобрува и надградува, и има ре...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 08-07-2023

  Deblister Machine брод до Косово Минатата недела нашиот косовски клиент нарача нова нарачка од нас за машината за деблистер.Ова е негова втора нарачка на машина за деблистер.Сега нашата компанија ја испорача машината за деблистер.Deblister Machine ETC е мала опрема за цедење лекови (капсула, таблета, мека ка...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 14-07-2023 година

  Подобрете го нивото на контролниот вагач за капсули за дополнително да ја намалите потрошувачката на енергија Во фармацевтската работилница, подобрување на нивото на контролниот вагач за капсули што е погодно за намалување на потрошувачката на енергија и заштеда на просторот на подот.Затоа, дали може да го подобри нивото на проверка на капсулата...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 07-10-2023

  Во индустријата за фармацевтска опрема, контролниот вагач за капсули сè уште се соочува со предизвици Во последниве години, со секојдневниот раст на фармацевтскиот биолошки пазар и зголемената побарувачка за лекови, во услови на развојни барања на поинтелигентен и автоматизиран контролен вагач за капсули во...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 30-06-2023

  Десктоп машина за земање примероци за тежина на капсули/таблети.Мерачот за проверка на капсули го прифаќа дизајнот на работната површина, компактен и лесен за употреба,...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 19.06.2023

  Машина за деблистер испратена во ОК Деблистер машина ETC е мала опрема за брзо цедење лекови (капсула, таблета, мека капсула, итн.) од алуминиумските пластични блистери.Деблистер машината ETC ги има предностите на силна заедничкост, брза брзина, не оштетува лекови, целосно деблистер, итн.Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 06-09-2023

  Фармацевтските компании ја надградуваат фармацевтската опрема, принудувајќи го контролниот вагач за капсули да ја забрза иновативноста Во моментов, се повеќе фармацевтски компании почнаа да го надградуваат контролниот вагач за капсули преку иновации за да помогнат во решавањето на проблемите во производството на корисниците, задоволувањето на потребите на корисниците и зголемувањето на ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 26-05-2023

  62-РА (ПРОЛЕТ 2023) КИНА НАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА НА ФАРМАЦЕВТСКИ МАШИНИ Ќе се одржи во Светската изложба на Кингдао од 28 до 30 мај 2023 година.Suzhou Halo ве чека во...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 19.05.2023

  Полирање на капсули без четки извезува во Германија Полирање на капсули без четки за леплив прав/мека капсула PCS, го прифаќа режимот без четкички, целосно ги решава проблемите на традиционалната машина за полирање со четки, како што е нечистото полирање, валканото полирање со леплив прав, а четките тешко се чистат...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 05-10-2023

  Машина за земање примероци за тежина на капсули / таблети на нов производ Десктоп машина за земање примероци за тежина на капсули/таблети, се користи за мерење на мерење на капсули и таблети, што може да им помогне на корисниците ефикасно да ја следат промената на тежината на лекот во процесот на производство.Земање примероци за тежина на капсули/таблети М...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 25-04-2023

  Проверка на капсули Во последниве години, со брзиот развој на домашната фармацевтска индустрија, побарувачката за мерење на капсули исто така се шири.Но, во изгледите на пазарот одлично во исто време, почна да се истакнува високо конкурентната на капсула контролна вага.Во таа смисла,...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: 04-04-2023

  Подобрете го нивото на контролниот вагач за капсули за да помогнете во развојот на висок квалитет на фармацевтската фабрика Под позадината на без мерење на капсули во минатото, фармацевтската фабрика го усвои методот на рачно земање примероци, што доведува до тоа дека тежината на лекот не е стандардна и постои скриена опасност. ..Прочитај повеќе»

123456Следно >>> Страница 1/7
+86 18862324087
Вики
WhatsApp онлајн разговор!