Kompania

 • Koha e postimit: 03-01-2024

  Rëndësia e makinës ndarëse të kapsulave Një makinë ndarëse e kapsulave është një pjesë thelbësore e pajisjes në industrinë farmaceutike.Përdoret për të ndarë kapakun e kapsulës dhe trupin e kapsulës, duke lejuar marrjen e lehtë të ilaçit pluhur brenda.Kjo makinë luan një rol vendimtar...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 01-12-2024

  Rëndësia e peshuesit të kontrollit të kapsulave në prodhimin farmaceutik Në industrinë farmaceutike, saktësia dhe saktësia janë të një rëndësie të madhe.Sigurimi që çdo kapsulë të përmbajë sasinë e duhur të ilaçeve është kritike për sigurinë e pacientit dhe efektivitetin e barit.Ky është vendi ku...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 01-05-2024

  Pse të na zgjidhni për nevojat tuaja të peshuesit të kontrollit të kapsulës Kur bëhet fjalë për sigurimin e saktësisë dhe besueshmërisë së linjës suaj të prodhimit të kapsulave, zgjedhja e peshores së duhur të kapsulës ose makinerisë së peshimit të kapsulës është thelbësore.Peshuesi i kontrollit luan një rol jetik në industrinë farmaceutike, ku preci...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 28-12-2023

  Funksionet e peshuesit të kontrollit të kapsulës Peshuesi kontrollues i kapsulës është pajisje e rëndësishme në industrinë farmaceutike.Funksioni i tij kryesor është të matë dhe peshojë me saktësi kapsulat individuale ndërsa ato lëvizin përgjatë linjës së prodhimit.Kjo siguron që çdo kapsulë të përmbajë sasinë e duhur të përbërësve aktivë...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 22-12-2023

  Kapsulë kontrollues: Kuptimi i funksionit dhe rëndësisë së tij Një matës kontrollues kapsule është një pjesë thelbësore e pajisjes në industrinë farmaceutike.Funksioni i tij kryesor është të sigurojë saktësinë dhe qëndrueshmërinë e peshave të kapsulës.Me avancimin e teknologjisë, zhvillimi i capsu...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 19-12-2023

  Peshuesi kontrollues me kapsulë do të sjellë kohën inovative të korrjes Vitet e fundit, me rritjen e kërkesës së tregut të industrisë farmaceutike, veçanërisht kërkesës për cilësi të lartë, si dhe shtrëngimit të politikave farmaceutike, gjithnjë e më shumë ndërmarrje prodhuese filluan të jenë në një shteti...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 28-11-2023

  Nga 13 deri më 15 nëntor 2023, Ekspozita Ndërkombëtare e Makinerisë Farmaceutike e Kinës 2023 (Vjeshtë) u përmbyll me sukses në Xiamen.Rreth 60,000 spektatorë u mblodhën këtu.Suzhou Halo ndoqi ekspozitën me shumë pajisje, duke përfshirë: peshoren kontrolluese të kapsulës/tabletit, kapsulën e desktopit/tabletin me...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 11-08-2023

  Ekspozita e 63-të (vjeshtë 2023) Kombëtare e Makinerisë Farmaceutike dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Makinerisë Farmaceutike e Kinës 2023 (Vjeshtë) do të mbahet në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitës Xiamen nga 13 deri më 15 nëntor 2023. Mirë se vini, të gjithë!https://www.halopharm.com/Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 27-10-2023

  Kërkesa për peshore kontrolli me kapsula po zhvillohet me shpejtësi Si një vend i madh, Kina ka kategori të plota prodhimi dhe një sistem industrial relativisht të përsosur, dhe industria kineze e peshuesve me kapsula po zhvillohet me shpejtësi.Kriza e sjellë nga epidemia e re e koronavirusit në vitin 2020 ka h...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 10-12-2023

  Anije Automatic Deblister Machine në Turqi Kjo është dërgesa jonë e parë në Turqi.Kjo do të thotë se ne kemi hapur tregun e Turqisë.Është një fillim i mbarë në vitin 2023. Makina deblister përdoret shpesh në punëtoritë e paketimit të blisterave plastike prej alumini.Deblister Machine ETC është një pajisje e vogël për të shtrydhur ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 15-09-2023

  Përsosja e Përsosjes së Kapsulës së Kontrollit të Peshave, ndihmoni kompanitë farmaceutike të prodhojnë më efikase dhe me kosto të ulët.Për sa i përket përsosjes, me zhvillimin e shpejtë të peshores kontrolluese me kapsulë, përmirësimin e vazhdueshëm të teknologjisë së peshuesve të kontrollit me kapsula dhe rritjen e kostos nga viti në vit, kërkesa të reja kanë ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 09-04-2023

  Makina e kampionimit të peshës së tabletave me kapsula desktopi dërgohet në Rusi Sot ne kemi rregulluar pajisjen për marrjen e mostrave të peshës së tabletave me kapsula desktopi/tablet në Rusi.Makina për marrjen e kampioneve të peshës së kapsulave/tabletëve të desktopit është produkti ynë i ri, është hera jonë e parë që e shesim në Rusi.Marrja e mostrave të peshës së kapsulës/tabletit desktop SMC...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 17-08-2023

  Kapsula e kontrollit peshues Aktualisht, Kina është bërë një vend i madh prodhimi i matësve kontrollues të kapsulave, pavarësisht nëse numri i ndërmarrjeve prodhuese, specifikimet e shumëllojshmërisë së produktit dhe prodhimi janë shumë të spikatur.Procesi i peshimit të kontrollit të kapsulës është përmirësuar dhe përmirësuar vazhdimisht, dhe ka ri...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 08-07-2023

  Deblister Machine dërgohet në Kosovë Javën e kaluar klienti ynë kosovar porositi një porosi të re nga ne për makinën deblister.Ky është porosia e tij e dytë e makinerisë deblister.Tani kompania jonë ka dërguar makinën për deblister.Deblister Machine ETC është një pajisje e vogël për shtrydhjen e barnave (kapsulë, tabletë, rreth...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 14-07-2023

  Përmirësoni nivelin e peshuesit të kontrollit të kapsulës për të reduktuar më tej konsumin e energjisë Në punishten farmaceutike, duke përmirësuar nivelin e peshuesit kontrollues të kapsulës, i cili është i favorshëm për reduktimin e konsumit të energjisë dhe kursimin e hapësirës në dysheme.Prandaj, nëse mund të përmirësojë nivelin e kontrollit të kapsulës...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 07-10-2023

  Në industrinë e pajisjeve farmaceutike, peshuesi i kapsulës përballet ende me sfida Vitet e fundit, me rritjen e përditshme të tregut biologjik farmaceutik dhe kërkesën në rritje për ilaçe, nën kërkesat e zhvillimit të një peshuesi kontrollues kapsulë më inteligjent dhe më të automatizuar në...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 30-06-2023

  Makina e kampionimit të peshës së kapsulës/tabletit në desktop Peshuesi kontrollues i kapsulës përdoret për marrjen e mostrave të peshimit të kapsulës dhe tabletave, gjë që mund t'i ndihmojë përdoruesit të monitorojnë në mënyrë efektive situatën e ndryshimit të peshës së drogës në procesin e prodhimit.Peshuesi kontrollues i kapsulës miraton dizajnin e desktopit, kompakt dhe i lehtë për t'u përdorur,...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 19-06-2023

  Makina deblister dërgohet në Mbretërinë e Bashkuar Makina Deblister ETC është një pajisje e vogël për të shtrydhur drogat (kapsula, tableta, kapsula të buta, etj.) me shpejtësi nga pllakat plastike prej alumini.Makina deblister ETC ka përparësitë e përbashkëta të forta, shpejtësia e shpejtë, mos dëmtimi i barnave, fshirja e plotë, etj.Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 06-09-2023

  Kompanitë farmaceutike përmirësojnë pajisjet farmaceutike, duke e detyruar peshuesin kontrollues të kapsulës të përshpejtojë inovacionin Aktualisht, gjithnjë e më shumë kompani farmaceutike kanë filluar të përmirësojnë kontrolluesin e kapsulave përmes inovacionit për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të prodhimit të përdoruesve, përmbushjen e nevojave të përdoruesve dhe rritjen e ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 26-05-2023

  EKSPOZITA E 62-të (PRANVERË 2023) KOMBËTARE E MAKINERISË FARMACEUTIKE TË KINËS Do të mbahet në Qingdao World Expo City nga 28 deri më 30 maj 2023. Pajisja ka Kapsulë Kontrollues, Kapsulë Desktop/Tabletë Sampling Machine dhe Kapsulë në makineri.Suzhou Halo ju pret në...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 19-05-2023

  Lustrues kapsulash pa furçë eksportohet në Gjermani Lustrues kapsulash pa furçë për pluhur ngjitës/kapsula të buta PCS, miraton modalitetin pa furçë, zgjidh plotësisht problemet e makinës tradicionale të lustrimit me furça, të tilla si lustrimi i papastër, lustruesi ngjitës i pluhurit, dhe furçat janë të vështira për t'u pastruar...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 05-10-2023

  Makina e kampionimit të peshës së kapsulës / tabletës së produktit të ri Makinë për kampionim të peshës së kapsulës/tableteve, përdoret për peshimin e kampionit të kapsulës dhe tabletave, gjë që mund t'i ndihmojë përdoruesit të monitorojnë në mënyrë efektive situatën e ndryshimit të peshës së drogës në procesin e prodhimit.Marrja e mostrës së peshës së kapsulës/tabletit M...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 25-04-2023

  Kapsulë Kontrollues Vitet e fundit, me zhvillimin e shpejtë të industrisë farmaceutike vendase, kërkesa për Kapsulë Kontrollues po zgjerohet gjithashtu.Por në perspektivat e tregut, në të njëjtën kohë, filloi të vinte në pah edhe konkurrenca e lartë e peshores me kapsulë.Ne kete aspekt,...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 04-04-2023

  Përmirësoni nivelin e peshuesit të kontrollit të kapsulave për të ndihmuar zhvillimin e cilësisë së lartë të fabrikës farmaceutike Në sfondin e mungesës së peshuesit të kontrollit të kapsulave në të kaluarën, fabrika farmaceutike miraton metodën e marrjes së mostrave manuale, e cila çon në atë që pesha e barit nuk është standarde dhe ekziston një rrezik i fshehur. ..Lexo më shumë»

+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!