Industria

 • Si të ndani kapsulat pa duar
  Koha e postimit: 19-03-2018

  Kjo makinë e vogël do t'ju ndihmojë të riktheheni procesin e mbushjes së kapsulës: 1. Nxirreni filxhanin 2. Hapeni 3. Vendosni disa kapsula në 4. Mbyllni 5. Vendoseni filxhanin prapa 6. Nisni makinën 7. Prisni 20 sekonda … 8. U krye Tani predha dhe pluhuri janë kthyer përsëri!FYI: kjo makinë quhet...Lexo më shumë»

 • Dekapsulator automatik me kapsula
  Koha e postimit: 19-01-2018

  Defektet ndonjëherë janë të pashmangshme në procesin e mbushjes ose paketimit të kapsulave të forta xhelatine.Krahasuar me hedhjen e të gjitha materialeve farmaceutike, një makinë me funksionin e rikuperimit të pluhurit është një zgjedhje e mençur.Përdor vakum pulsues për të hapur kapsulat në një mënyrë të butë dhe të padëmshme.Çdo përmbajtje wo...Lexo më shumë»

 • Dallimet midis CGMP-së amerikane dhe GMP-së së vjetër kineze (Pjesa II)
  Koha e postimit: 11-03-2017

  Niveli i detajeve Në SHBA, parimet e GMP-së janë mbuluar në pjesën 210 dhe pjesën 211 të kodit të rregulloreve federale.Për shkak se këto rregullore janë të vështira për t'u ndryshuar ose shtuar, FDA ka lëshuar dokumente të ndryshme të rregulloreve të GMP dhe udhëzimeve të funksionimit për farmaceutikë, të tilla si Udhëzimet për ...Lexo më shumë»

 • Dallimet midis CGMP-së amerikane dhe GMP-së së vjetër kineze (Pjesa I)
  Koha e postimit: 27-10-2017

  GMP (Good Manufacturing Practice) është një udhëzues që synon të kontrollojë dhe mbikëqyrë aktivitetet e prodhimit të ilaçeve në mbarë botën.Është gjithashtu një leje e nevojshme që prodhuesit farmaceutikë të hyjnë në fushën e tregtisë ndërkombëtare.GMP përfshijnë: objektin, njerëzit, vendndodhjen, higjienën, vlefshmërinë, punën...Lexo më shumë»

 • Zhvillimi dhe e ardhmja e Industrisë Kineze të Makinerisë Farmaceutike
  Koha e postimit: 20-10-2017

  Kina ka qenë gjithmonë një treg i madh në zhvillim i industrisë farmaceutike, duke treguar kohët e fundit mundësinë e dominimit në botë.Ndër të cilat, pajisjet farmaceutike vazhdojnë të rriten dhe ndjekin nga afër prodhuesit farmaceutikë.Në këtë rast, çfarë do të ndodhë në të ardhmen?1. Auto...Lexo më shumë»

 • Si të kontrolloni peshën e mbushjes së kapsulës
  Koha e postimit: 16-10-2017

  1. Zgjidhni eksipientët e duhur Pas shtimit të pak silikatit të magnezit të hidratuar në kokrrizat e ilaçeve bimore, këndi i pushimit është ulur qartë, rrjedhshmëria është rritur dhe variacioni i peshës së mbushjes është ngushtuar.Në rastin tjetër, Avicel PH302 si një hollues gjithashtu ngushton variacionin e peshës së mbushjes së ...Lexo më shumë»

 • Kur variacioni i peshës së mbushjes së kapsulës tejkalon kufirin
  Koha e postimit: 30-09-2017

  Duhet të gjenden tre shkaqe të mundshme: guaska e kapsulës, karakteristikat e përmbajtjes dhe pajisjet.Predha e kapsulës Është thelbësore të sigurohet cilësia e furnizimit me kapsulë bosh.Çdo guaskë kapsule e brishtë ose e deformuar do të sillte efekte katastrofike.Testoni predhën e kapsulës kimikisht dhe fizikisht...Lexo më shumë»

 • Çfarë është dekapsulimi në përpunim
  Koha e postimit: 09-08-2017

  Në procesin e mbylljes së kapsulës farmaceutike, defektet e kapsulës së mbushur duket të jenë problemi më shqetësues.Ndarjet, kapsulat me teleskop, palosjet dhe kapsulat ndodhin gjatë mbylljes së kapsulës, duke shkaktuar mundësinë e rrjedhjes së produktit.Kur kapsulat me defekt janë thuajse të pashmangshme, hedhja ose...Lexo më shumë»

 • Tregu i kapsulave boshe: Kërkesa e rritur për kapsula boshe vegjetariane në tregjet në zhvillim për të krijuar tërheqje të konsiderueshme të të ardhurave: Analiza globale e industrisë dhe vlerësimi i mundësive, 2016 -...
  Koha e postimit: 08-09-2017

  Kapsulat e zbrazëta janë bërë nga xhelatina, e cila rrjedh nga proteina shtazore (lëkura e derrit, kockat e kafshëve dhe kockat e lëkurës dhe peshkut) dhe polisakaridet bimore ose derivatet e tyre (HPMC, niseshte, pullulan dhe të tjera).Këto kapsula boshe bëhen në dy gjysma: një "trup" me diametër më të ulët që ...Lexo më shumë»

+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!