Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Si funksionon kjo makinë/Si mund t'i shërbejë prodhimit tonë?

Kemi hulumtuar dhe zhvilluar këto makina bazuar në nevojat e shumicës së prodhuesve farmaceutikë.Qëllimi ynë është të plotësojmë të gjitha kërkesat tuaja, veçanërisht për personalizimin.Gjeni produktet tona në faqen e internetit dhe na kontaktoni me çdo kërkesë.

Kemi probleme me paketimin/prodhimin farmaceutik, a mund të na bëni një makineri të veçantë?

Po.Ne jo vetëm që ofrojmë personalizim, por gjithashtu zgjidhim problemet tuaja me inxhinierët tanë të talentuar.Na tregoni nevojën tuaj dhe ne do t'ju sjellim planin e zgjidhjeve.

 

Cili është çmimi?Mund të na jepni një ofertë më të mirë?

Çmimet i nënshtrohen sasisë së porosisë.Ne ofrojmë çmime më të mira për agjentët tanë dhe shitjet me shumicë.

Si i ofroni shërbimet e klientit pas shitjes?

Agjentët tanë të shumicës së vendeve ofrojnë shërbime ndaj klientit, duke përfshirë instalimin dhe testet e shkundjes.Videoja e udhëzimeve të instalimit është gjithashtu e disponueshme.

Sa është koha juaj e dorëzimit?

Zakonisht është 10 ditë pas marrjes së pagesës.Lloji i personalizuar dhe pajisjet e sofistikuara do të kërkojnë më shumë kohë, por më pak se 60 ditë.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!