Patent

Certifikata e patentës

 1-1611020925120-L  1-1611020924340-L  1-1611020923450-L   1-1610311151490-L

 

 

1-1610311151350-L  1-1610311151210-L  1-1610311150210-L   1-1610311150500-L

 

 

1-1610311150350-L   1-1610311150080-L  1-1610311149420-L   1-1610311149270-L

 

Halo Pharmatech është një prodhues 11-vjeçar i makinerive farmaceutike.Për të lehtësuar procesin e prodhimit të produkteve farmaceutike, ne jemi fokusuar në detaje për të përsosur çdo makineri.Duke qenë se ekipi ynë përbëhet nga inxhinierë kreativë dhe të talentuar, deri në fund të vitit 2016, ne kemi fituar 173 patenta për shpikjet tona dhe ky numër do të vazhdojë të rritet për aq sa përmirësohemi çdo ditë.


+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!