Nder

PileofCertificate

Halo Pharmatech është një anëtar i Shoqatës së Industrisë së Pajisjeve Farmaceutike të Kinës dhe Shoqatës së Instrumenteve të Peshimit të Kinës (CWIA).Ne vlerësojmë shumë mundësinë e bashkëpunimit me burime të shumta, duke përfshirë shoqatat qeveritare dhe organizatat joqeveritare të respektuara.Në dhjetë vitet e fundit jemi vlerësuar dhe vlerësuar me certifikata të shumta nderi.

 

 

 


+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!