Дали сте учествувале на изложба на HALO?

59-та национална фармацевтска машинерија и меѓународна изложба за фармацевтски машини во Кина (есен 2020) се одржа во меѓународниот изложбен центар Чонгкинг од 3 ноемвриrdдо 5 ноемвриthво 2020 година.

1. Мерач за проверка на капсули и таблети

Мерачот за проверка на капсули и таблети може да ја реализира глобалната ултра-висока динамичка точност на откривање од ±0,3 мг, е дизајниран за истражување и развој на лекови, прецизно и микро оптоварување на мерењето на лекот, иновацијата на „структурата за продолжување на единицата“ и режимот на работа „бесконечно паралелно“ ја прави ефикасноста на откривање може да биде бесконечна.

2. Машина за земање примероци за капсули и таблети

Машина за земање примероци за капсули и таблети што се поврзува со машина за полнење капсули и машина за преса за таблети.Машината за земање примероци за капсули и таблети се користи за тежина на онлајн земање примероци од капсули/таблети, следење во реално време, во согласност со 21CFR дел11, обезбедувајќи интегритет на податоците.

3. Декапсулатор

Декапсулатор користејќи го принципот на млазен вакуум, процесот на обновување на прав целосно ги задоволува барањата на GMP и опремата ги исполнува барањата на 21CFR-part211D, тој е добар помошник на работилницата за полнење капсули.

4. Машина за уништување

Машината за бришење ETC ги има предностите на силна заедничкост, брза брзина, не оштетува лекови, целосно деблистерирање итн. .Машината за бришење често се користи во работилниците за пакување блистер од алуминиумска пластика.

Цело време, развојот на контролниот вагач за капсули и фармацевтската индустрија напредуваат заедно.Првиот сет на мерење на капсули за HALO беше доставен во фармацевтска фабрика.HALO работи напорно за да научи од строгата контрола на фармацевтската индустрија на нејзината контрола на квалитетот на патот на развојот на технологијата.HALO е посветена на тесна соработка со клиентите и партнерите во фармацевтската индустрија за да се осигура дека проблемите со квалитетот се подобруваат.

Испратете ни ја вашата порака:

ИСТРАЖУВАЈ СЕГА
  • [cf7ic]

Време на објавување: 11-11-2020 година
+86 18862324087
Вики
WhatsApp онлајн разговор!