Ka hoʻohana ʻana i ka Capsule Checkweigher ma GMP o ka ʻoihana lāʻau lapaʻau

Noi oKāpena Checkweigher i ka GMP o ka ʻoihana lāʻau lapaʻau

Kāpena Checkweigher kaupaona 'akomi, 'ohi 'ikepili 'akomi, helu 'akomi o ka 'ikepili maika'i.

Me ka hoʻokō ʻana i ka VERSION hou o GMP, ʻoi aku ka nui o nā ʻoihana lāʻau e pono e hoʻomaikaʻi i kā lākouKāpena Checkweighera me nā hale hana, a i ʻole e hoʻomaikaʻi i kā lākou kaʻina hana.No nā hui lāʻau lapaʻau capsule, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o nā koi a ʻoi aku ka pōkole o ka pōʻai.He mea paʻakikī ke hoʻomalu pono i ka ʻupena ma ke kaʻina hana o ka hoʻopiha capsule.

ʻO nā pono o ka 'akomimea kaupaona pahu capsule i nā mea kūʻai:

  1. Save nā koina hana: hoʻouka ʻakomi o ka capsule, hōʻiliʻili ʻikepili ʻakomi, hoʻemi nui i ka ikaika o ka hana a ka mea hoʻohana, pale i ka hewa kanaka, a hoʻomaʻamaʻa i ke kaʻina holoʻokoʻa.
  2. E ho'ēmi i ka pilikia o ka hewa: inā loaʻa kekahi pilikia, e makaala koke i ka mea hoʻohana a hoʻopaʻa iā ia i loko o ka waihona, hiki ke ʻike ʻia i kēlā me kēia manawa.
  3. E ho'ēmi i ke kumu kūʻai waiwai: ʻike ʻia nā ʻikepili i hōʻiliʻili ʻia e ka lolouila a hānai hou i ka ʻaoʻao mua no ka hoʻoponopono ʻana a me ka hoʻomalu ʻana, i pale aku ai i ka hoʻopiha piha ʻana a hoʻemi pono i ke kumu kūʻai o nā mea maka.
  4. Kūlike me nā koi hoʻoponopono: e like me 21 CFR Part11
  5. Hiki ke ʻike i ka ʻikepili: hiki i nā luna hoʻomalu ke nānā i ka ʻikepili i ka manawa maoli i kēlā me kēia manawa me ka ʻole o ka nalowale o ka ʻikepiliQQ截图20200717091140

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

NINAU ANO
  • [cf7ic]

Ka manawa hoʻouna: Dec-09-2022
+86 18862324087
ʻO Vicky
WhatsApp Online Chat !