Aplikácia kapsulovej kontrolnej váhy v GMP farmaceutického priemyslu

PoužitieKapsulová kontrolná váha v GMP farmaceutického priemyslu

Kapsulová kontrolná váha automatické váženie、automatický zber údajov、automatický výpočet kvalitných údajov.

S implementáciou novej VERZIE GMP potrebuje viac a viac farmaceutických spoločností aktualizovať svojeKapsulová kontrolná váhaa zariadení alebo zlepšiť tok ich procesov.Pre kapsulové farmaceutické spoločnosti sú požiadavky vyššie a cyklus je kratší.Je ťažké presne a efektívne kontrolovať čistý obsah v procese plnenia kapsúl.

Výhody automatikykapsulová kontrolná váha zákazníkom:

  1. Snízke náklady na prácu: automatické nakladanie kapsuly, automatický zber údajov, výrazne znižuje intenzitu práce operátora v teréne, vyhýba sa ľudskej chybe a robí celý proces jasným a kontrolovateľným
  2. Znížte riziko chyby: ak existuje nejaké riziko, ihneď upozornite prevádzkovateľa a zaznamenajte ho do databázy, ktorú je možné kedykoľvek vysledovať.
  3. Znížte náklady na materiál: zhromaždené údaje sú automaticky analyzované počítačom a odosielajú sa späť do prednej časti na úpravu a kontrolu, aby sa predišlo preplneniu a efektívne sa znížili náklady na suroviny.
  4. V súlade s regulačnými požiadavkami: v súlade s 21 CFR časť 11
  5. Sledovateľnosť údajov: správcovia môžu kedykoľvek prezerať údaje v reálnom čase bez rizika straty údajovQQ截图20200717091140

Pošlite nám svoju správu:

OBJEDNAŤ TERAZ
  • [cf7ic]

Čas odoslania: 09. december 2022
+86 18862324087
Vicky
WhatsApp online chat!