Multifunctional Tablet Gaosiga Lelei Fa'ainitaneti mata'ituina masini su'esu'e mo Batches TVS

Fa'amatalaga o oloa

Mata'ituina masini su'esu'e mo vaega TVS e mafai ai ona va'aia lelei fa'ailoga lelei o le laulau ma le fa'agaioiina o masini lomitusi papalama i taimi uma, e iloa ai fa'afitauli i le taimi, vave mataala ma fa'aesea vaega o oloa lamatia.Mata'ituina masini su'esu'e mo vaega TVS e mafai ai ona mata'ituina mamao i le nofoaga o gaosiga, malamalama i le taimi tonu o mea o lo'o tutupu i le nofoaga o le gaosiga, ma le va'ai manino ma taliga-matagi mo le gaosiga ma le lelei o tagata faigaluega.

I le avea ai o se seti o le faʻaleleia lelei o le faʻaogaina o le masini, mataʻituina masini suʻesuʻe mo vaega TVS o le faʻagasologa o le faʻatonutonuina o le gaosiga o le laulau, o se meafaigaluega malosi e suʻe ai faʻafitauli i le mea muamua ma fesoasoani i tagata faigaluega e suʻe faʻafitauli vave, o se meafaigaluega faʻatinoina lelei o le SPC. manatu tau pulega, ma se faamaoniga lelei mo le lelei o oloa.

Taua i tagata fa'aoga

1. Mataʻituina masini suʻesuʻe mo vaega TVS e fesoʻotaʻi ma masini faʻatumu pusa ma masini lomitusi, faʻataʻitaʻiga e le aunoa e tusa ai ma le taimi faʻatulagaina, e mafai ona mataʻituina 24 itula i le aso, o le mamafa o le capsule ma le papa o le a le foliga mai e le masani, aua o le taimi lava e aliali mai ai. e le masani ai, o le a maua vave, CVS o le a faateia e faamanatu, ma i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai tulaga lamatia o vaega oloa sa vave ona vavaeeseina, o lea na mataʻituina lelei le CVS i le 24 itula, pe o le tulaga lelei o le oloa, poʻo le gaosiga o meafaigaluega faʻaogaina, uma i se tulaga pulea, e le o se faafitauli.

2. O faʻamaumauga uma o le mamafa o saito o le papalama e moni ma faʻatuatuaina, ma o faʻamatalaga faʻamaumauga o loʻo auiliili ma faʻamaumau tumau, e mafai ona faʻasalalau e mafai ona lolomi, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻamaumauga o le mamafa o saito o loʻo lolomiina i luga o pepa o loʻo i ai faʻamatalaga auiliili ma faʻamatalaga auiliili, e mafai ona saʻo e pei o a faʻamaumauga faʻamaumauga o faʻamaumauga, o le le lelei o le fuaina o faʻataʻitaʻiga tusi lesona ma le faʻamaumauga e tuusaunoaina, faʻaititia tele le malosi o le tagata faigaluega, faʻateleina le pulea lelei o vailaʻau i se laasaga fou.

3. E tusa ai ma le taimi ma le lelei o le puleaina o tulaga lamatia ma le puleaina, o le suʻesuʻeina mo paʻu ma le tuʻuesea o galuega o le mataʻituina o masini suʻesuʻe mo le tele o TVS, e mafai ona faʻaitiitia ai le lamatiaga o le lautele i le tulaga maualalo, e mafai ona paʻu i lalo otaota mea i le tulaga maualalo.

4. I le tulaga o le tausisia, mataʻituina masini suʻesuʻe mo batches TVS ausia manaoga aupito maualuga o le cGMP ma GMAP5, matua tausisia tulafono uma a le US FDA 21CFR-PART11, faʻafeiloaʻi manaʻoga uma o le faʻamaoni o faʻamaumauga, ma faʻamatalaga eletise e faigofie mo le suʻeina lelei ma su'e su'etusi.

5. Su'esu'e masini su'esu'e mo vaega tele galuega mamana a le TVS ma le mata'ituina mamao e fa'afaigofie ma lelei ai le gaosiga ma le lelei.O le CVS e le gata o se meafaigaluega aoga e faʻaleleia atili ai le lelei ma iloa ai le SPC faʻataʻitaʻiga faʻagasologa o le faʻatonutonuina o le lelei o vailaʻau, ae faʻapea foʻi ma se meafaigaluega talafeagai mo atinaʻe e faʻaleleia ai le gaosiga ma iloa ai aʻoaʻoga faʻapitoa ma le le faʻaaogaina.

CVS-2 (2)

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Sep-03-2020
+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!