Rreth nesh

Halo Pharmatech

"I pari ose më i miri", kjo është ajo që ne bëjmë këtu!

hezhao

Historia jonë

2006, një ekip inxhinierësh nisin karrierën e tyre për të ndjekur një ëndërr: të jenë ofruesi më i mirë i zgjidhjeve të makinerive në industrinë farmaceutike.Sot, ne kombinojmë idetë kreative me teknologjinë më të avancuar dhe punojmë shumë drejt saj.

Ekipi ynë

Shumica e inxhinierëve tanë janë të rinj, që punojnë me pasion, efikasitet dhe energji.Pasi i kushtojmë kohë dhe përpjekje për çdo dizajn, ne e gjejmë veten duke u pjekur së bashku me përmirësimin e teknikës dhe zhvillimin e personalitetit.Me profesionalizëm dhe përpjekje për përsosmëri, ne kemi besim të fortë në cilësinë dhe besueshmërinë e makinerive tona.


+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!