Eseesega i le va o le American CGMP ma le Old Chinese GMP (Vaega I)

GMP (Good Manufacturing Practice) o se taʻiala e faʻatatau i le faʻatonutonuina ma le vaʻavaʻai o gaioiga gaosiga o vailaʻau i le lalolagi atoa.O se fa'atagaga tatau fo'i mo tagata gaosi vaila'au e ulufale atu i le matata o fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo.

GMP e aofia ai: fale, tagata, nofoaga, tumama, faʻamaonia, pepa, gaosiga, lelei, faʻatau, toe faʻaaogaina ma asiasiga ma isi. isi vaila'au, fesuiaiga ma le 'ese'ese mai le fa'afefiloi o vaega 'ese'ese, fa'alavelave fa'afuase'i o la'asaga misi o asiasiga, fa'agaioiga fa'aletonu ma isi faiga le talafeagai.

O le manatu o le GMP na tulaʻi mai i le 80s o Saina ma faʻasalalau aloaʻia o le tulafono faʻapitoa ma faʻamalosia i le aso 1 o Iulai.st, 1999. I Amerika, cGMP (pu'upu'u mo le Fa'ata'ita'iga Lelei Fa'atino) na fa'asalalau i le CFR vaega 210 ma le vaega 211 i le 90s.

I le aotelega, o le faʻamoemoe, mataupu faavae, mataupu ma le manaʻoga o le GMP Saina e toetoe lava tutusa ma le American cGMP ae e tele naua eseesega e pei ona taua i lalo.

Fa'agasologa o le Fa'atagaga

O le fa'amaoniaina o le GMP Saina ua na'o se fa'atagaga mo le fa'atagaina o le gaosiga o vaila'au, e le aofia ai le resitalaina o oloa.A maeʻa ona faʻamaonia le gaosiga mo le oloa fou ma se numera resitala, e mafai ona faʻagasolo le talosaga o le GMP certification.E le gata i lea, o faʻamaumauga o vaega e tolu o gaosiga ma faʻamaumauga o iloiloga mautu i le itiiti ifo ma le ono masina e manaʻomia le tuʻuina atu mo le resitalaina o oloa poʻo le GMP faʻamaonia.

O le tusipasi a Amerika cGMP e aofia ai vaega e lua: Atinaʻe Atinaʻe ma Faʻatonuga Faʻainisinia.O lona uiga o le resitalaina o le gaosiga ma le faʻatagaina o le gaosiga o loʻo faʻagasolo i le taimi e tasi.E lua ituaiga o resitalaina o oloa i totonu o Amerika: Talosaga Fou Fualaau (NDA) ma le Fa'apu'upu'u Talosaga Fualaau Fou (ANDA).E manaʻomia e le NDA faʻamaumauga o vaega e tolu o gaosiga ma faʻamaumauga o iloiloga mautu i le ono masina.ANDA manaʻomia faʻamatalaga o se vaega o gaosiga ma faʻamaumauga o iloiloga mautu i le tolu masina.O faʻamatalaga o iloiloga faifaipea ma faʻamaoniga o le a faʻasaoina e le gaosiga ma faʻaalia i le lipoti faaletausaga i le FDA.

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • [cf7ic]

Taimi meli: Oke-27-2017
+86 18862324087
Viki
WhatsApp Online Chat!